Ouderportaal

Rondleiding en inschrijven

Rondleiding en inschrijven

Rondleiding

Bent u zich aan het oriënteren op een basisschool? U bent van harte welkom op onze school!

De eerste kennismaking met De Groene Hoek zal tijdens een van de inloopochtenden voor nieuwe leerlingen zijn. Deze ochtenden worden één keer per maand gehouden.
We laten u het gebouw zien en vertellen over onze manier van werken, denken en doen.
 

Inschrijven

Vanaf een leeftijd van 2,5 jaar mag u uw kind inschrijven op een Maassluise basisschool.

Na het inleveren van een inschrijfformulier ontvangt u binnen vier weken de bevestiging dat het inschrijfformulier is ontvangen en dat uw kind meedoet in de halfjaarlijkse loting eind September en in April. 

Circa zes weken voor een leerling vier jaar wordt, krijgt u een uitnodiging voor een intakegesprek met de leerkracht. De leerkracht vraagt informatie over deze leerling en de ouders krijgen een informatieboekje over de gang van zaken in de kleutergroepen. Er worden ook afspraken over wendagen gemaakt.

Informatie van UN1EK

Voor de opvang schrijft u zich online in via het ouderportaal van Kindplanner. Het ouderportaal biedt u één centrale plek voor het regelen van de opvang van uw kind. Hier kunt u o.a. uw kind inschrijven, inzien op welke dagen uw kind wordt verwacht op de opvang en afwezig melden. Ook kunt u gebruik maken van de Ouderapp.

Als u nog geen klant bent bij UN1EK Opvang kunt u zich inschrijven voor het ouderportaal via het registratieformulier. Wanneer u al een account hebt voor uw kind en ook opvang wilt aanvragen voor een broertje of zusje, kunt u dit doen via het bestaande account op het ouderportaal. 

Meer informatie

Uitleg over het ouderportaal
Veelgestelde vragen
Direct naar het ouderportaal

Aanvraagformulier rondleiding

Gegevens ouders

Gegevens kind


Ik wil een rondleiding aanvragen voor